FBI Sverige AB erbjuder även ett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning fördelat på teknisk fastighetsskötsel och byggservice inomhus och utomhus.
Vi arbetar såväl med enkla, kortare uppdrag och större totalentreprenader i alla sorters fastigheter – från industrilokaler till skolor, offentliga byggnader och centrum samt bostadsfastigheter

Vi har egen kompetens inom byggnation, ventilation, drift, värme och VVS för att nämna några områden. Vi kan sköta allt från projektering och konstruktion till installationssamordning och service.
Dessutom kan vi sköta den dagliga driften i form av fastighetsskötsel, felanmälan, jour och driftsoptimering.

Men vi kan givetvis inte allt. Därför har vi ett stort kompetent och inarbetat nätverk med partners inom alla möjliga kompletterande områden och i alla led. Det är allt från elföretag, klimat och arkitekter, konstruktörer och projektledare.

Teknisk förvaltning
Vi vill vara en samarbetspartner till fastighetsägaren och var med i hela kedjan, På så sätt kan vi se till att byggnaden både byggs och drivs kostnadseffektivt, Det förbättrar den tekniska driften, sänker driftskostnaderna och ökar fastighetens driftnetto.

Hyresgästkontakter
Myndighetsbesiktningar
Installationsservice
Driftövervakning
Energioptimering
Energibesiktning
Underhållsplanering

Fastighetsservice
Vi tycker att både in- och utsidan räknas. Därför ser vi gärna till att din fastighet både fungerar och ser inbjudande ut.

Mindre byggarbeten eller hela totalentreprenader
Fastighetsservice Tekniska installationer
Fastighetsservice Byggnad
Landskapsprojektering
Fastighetsservice Mark

Jour
Vi vet att tillgänglighet med snabb hjälp när det behövs är nyckeln till fungerande och trivsamma miljöer, och trygga nöjda kunder. Därför erbjuder vi givetvis även akut fel avhjälpande underhåll och beredskap dygnet runt. Då vet du att vi alltid finns nära till hands oavsett om det är hela byggnader, installationer eller viss utrustning som behöver vår uppmärksamhet.

Tillsammans levererar vi en helhet som passar er i den lilla bostadsrättsföreningen till den stora fastighetsmagnaten.